Izola hotel nam lahko polepša dopust

Izola hotel nam lahko polepša dopust

Vedno, ko grem na dopust, grem zelo rada nekam blizu morja. Obožujem dopuste na morju in res jih ne bi menjala za nič na tem svetu. Poletni dopusti so za mene vedno nekje na toplem, kjer me lahko opeče sonce in se lepo na plaži sprostim. Je pa tudi res, da mi vsako leto zmanjka idej, kam bi lahko šla.

Seveda res obožujem Slovensko obalo in sem več ali manj vsako leto tam na dopustu. Za letošnji dopust sem se odločila, da bi rada šla v Izolo. V Izoli sem namreč že bila, a je res, da si nisem še vsega ogledala? Nazadnje, ko sem bila v Izoli, sem prenočila pri prijateljici, ki je iz tam. Sedaj pa sem želela biti sama in ravno zato sem si malce pogledala Izola hotele. Izola hotel mi je res zelo lepo izstopal in za tistega sem se tudi odločilo. Ta Izola hotel me je res zelo pozitivno presenetil, saj je že na spletu bilo zelo veliko pozitivnih komentarjev.

Izola hotel nam lahko polepša dopust

Seveda sem morala počakati, dokler ga nisem videla v živo, saj je včasih spletu res ne smemo verjeti. Ko sem prišla tja ter se prijavila v Izola hotel so mi dali ključ od sobe. Ko sem prišla v to sobo, sem bila res pozitivno presenečena. Ta Izola hotel je bil res zelo lepo urejen in res je bil zelo velik. Prav tako, kot je bil Izola hotel velik, je bila tudi moja soba zelo velika. Imela sem res zelo veliko prostora in s tem sem bila zelo zadovoljna.

Sam dopust sem preživela v celoti sama in to mi je res pasalo. Malo sem se sprehajala po mestu. Malo sem ležala v Izola hotelu in malo sem tudi poležavala po plaži. Vse skupaj je res zelo hitro minilo. Zadnji dan sem lepo začela pakirati stvari ter se še zadnjič odpravila na plažo. Čas je bil, da greva jaz in Izola hotel vsak svojo pot. Lepo sem se odjavila iz hotela ter se počasi odpravila proti dom. Ta dopust je bil res zelo sproščujoč in lep.