Kje in kako najti ugodne nočitve

Kje in kako najti ugodne nočitve

Prepričan sem bil, da so nočitve cenejše. Prav presenečen sem bil, ko sme moral najti nočitev za dve osebi na obali, ker so bile nočitve tako drage. Ko se spominjam nazaj, vem, da cene niso bile tako visoke. Prav s težavo sem gledal, kako drage so nočitve in ko sem sporočil svoji ženi, kako so nočitve drage, je tudi ona bila presenečena. 

Potrebovala sva le dve nočitvi in cene so bile predrage. Želela sva si razvajanja v hotelu, ampak sem hitro videl, da temu ne bo tako, ker je predrago. Resnično sem pričakoval, da si bova z lahkoto privoščila dve nočitvi po dolgem času, sedaj pa vidim, da bomo morali kar nekaj denarja odšteti, če bom hotel preživeti lep vikend na morju. 

Kakor vidim, cene samo rastejo in še bodo rasle. Ljudje si tako ne bodo mogli privoščiti lepih počitnic. Kako naj gre na morje cela družina, po možnosti v hotel, če pa je vse skupaj tako drago. Resnično premišljujem, da si dopusta ne bo moglo privoščiti vedno več ljudi. Kajti ne prihajajo ravno lepi časi in ljudje težko zaslužijo denar. Denar bodo tako potrebovali za druge stvari. 

Moral sem se odločiti in odločitev je padla, da vseeno rezerviram dve nočitvi, ker sem čutil, da to potrebujeva in ne vem, kdaj si bova lahko to še sploh privoščila. Vedel sem, da bom s tem razveselil ženo, ker si to tudi želi, samo noče tega povedati, da ne bova preveč zapravila. Sedaj je rezervacija narejena, jaz sem pozabil na strošek, čas je, da še samo uživava.