Že nekaj časa si želim umetne trepalnice

Že nekaj časa si želim umetne trepalnice

Prihajam v leta, ko mi je vedno bolj pomembno, kako sem videti in ko vidim, da se moram vedno bolj potruditi pri urejanju, da sem lepa. Vse bolj in bolj se trudim, da bi bila lepa, suha in imela lepo postavo, kar lahko rečem, da mi kar nekako uspeva, trenutno si želim umetne trepalnice in moram poiskati salon, ki bi mi jih naredil. 

Nikakor nisem želela močnih in težkih trepalnic, vedno sem stremela k temu, da imam čim bolj naraven videz. Tako sem si tudi umetne trepalnice želela prav takšne. Danes, ko sem v srednjih letih je vse težje, pravijo, da so srednja leta lepa, meni pa počasi niso več. Lahko ti nekaj let govoriš, da so to najlepša leta, potem pa pride leto, ko si utrujen, brez moči, energije, ne počutiš se lepo in tako naprej. No tudi pri meni so prišla ta leta in ker se nisem dala, sem delala predvsem na sebi. Ja, ni lahko, ker moraš delati več kot pa takrat, ko si mlad. Tudi na umetne trepalnice nisem nikoli pomislila, ko sem bila mlada, ker so moje trepalnice bile lepe, goste in dolge, ko sem jih namazala z maskaro, so bile res noro lepe in naredile so mi lepe oči. Lahko sem bila ponosna na svoje oči in priznam, da je to bilo na meni najlepše. Leta pa naredijo svoje, sedaj si bom dala umetne trepalnice, da bom mogoče dosegla spet tak videz, ko sem ga imela pred leti. 

Seveda bom zelo pozorna, da se ne bo videlo, da imam umetne trepalnice že na daleč, tega res nočem, ker že tako vse, kar je umetno na meni, mi gre na živce, sem res najbolj srečna naravna, a tukaj moram nekaj ukreniti, da bodo moje oči spet lepe, za to umetne trepalnice, da polepšajo pogled in celotni obraz ženske.